contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K


yeay! masuk contest lagi.. hohoho
kali ni azie masuk contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K..
vah.. vah.. vah.. fotogenik kee?? hikhikhik.. jawab dalam hati taw.. (^_^)

contest ni di anjurkan oleh mr vampire

jom-jom memeriahkan dunia blog nih.. klik this banner okai!!!



azie pertaruhkan gmbar-gambar ni mengikut kategori.. 

kategori solo.. 
agak innocent cam patung kena sumpahan patung cendana..(>_<)

kategori berduet.. 
ala-ala pasangan amelina ngan sheeda.. malu-malu kucin..(^_^)


kategori berkumpulan..
en pengnjur kena kasi markah lebih nih sebab ada black selaku ketua kumpulan.. hikhikhik

lastly slogannya,  kami rasa kami patut menang contest ini kerana . . . . . 

kerana bila jumpa kamera je kami jadi histeria maw bergambar..obses gile babas dengan kamera.. huhuhu. selama ni kami tak taw pun sebenarnya kami ni fotogenik .. tapi di sebabkan contest nih, kami tengok koleksi gambar rasa cam sume fotogenik.. tataw maw pilih yang mana.. dan kami rasa inilah gambar yang paling fotogenik di kaca mata contact lens kami.. hohoho.. peace!!

azie nak menyeru si wajah-wajah fotogenik join sekali.. yok!






NOTA TANGAN: cara untuk mengeratkan silaturrahim.. (^_^)




8 comments:

  1. thanks sbb tag....nak join jugak nie...ngee...

    ReplyDelete
  2. tq tag tapi saya dah buat contest ni haha...tq tau.g.luck

    ReplyDelete
  3. hi azie! thx tag sue. ngee :) insyaAllah klu x bz, sue masuk la contest ni.

    ReplyDelete
  4. alamak!!dah lama x kena tag nie..kena bukak album2 lama nie..hehe..thanks tag kak!!!bila tarikh tutup ek??

    ReplyDelete
  5. heya kamu.. haha..alamak..sbnrny terlepas kira ur marks.. hhee..nasib baik mse judges no 2 serah markah,, ada nama awak and baru perasan yg saya tak kira markah awak lagi..

    heh..sory sesangat..skang dah kira & keep up to date with belog to see what happen next! papai

    ReplyDelete