sampul duet raya sendiri.. (^_^)

hye.. selamat pagi jumaat semua.. 
jumaat penuh barakah.. (^_^) moga semua diberi keberkatan oleh-Nya! 
Aminn.. 

raya tak lama lagi dah kan.. azie tengok ramai pengusaha butik online dan kedai-kedai baju yang berhampiran mula mengorak langkah ke arah promosi giler-giler untuk persediaan raya.. wahhh.. jenis azie ni memang pantang sikit bila tengok perkataan promosi ni.. (>_<)

tengok butik-butik online yang mula sibuk promote macam-macam ni membuatkan hati azie melonjak, bertempik nak shopping.. tapi nasib ada sedikit iman di dada untuk menahan dari menyopping secara tidak sihat.. hihihi.. kalau shopping sekarang kang baju raya azie melebihi artis yang nak wat show raya pulak banyaknya.. so menjeruk rasa je la tengok baju-baju tu.. tunggu bulan puasa nanti azie shopping sampai lebam.. masa tu takde sape nak halang kan dan mula la kuarkan ayat 'alaaa, raya kan setahun sekali jewww'.. (^_^)

haih! awal-awal dah cite hal raya kan.. almaklumlah sekarang sibuk berpuasa.. asal puasa sibuk nak raya.. walhal puasa ganti je koit! ha ini last minit punya hal.. hohoho

tapi azie ada sesuatu yang perlu disediakan awal untuk menyambut raya.. (^_^) mayb ni penting juga tapi ramai yang anggap remeh dan temeh je kan.. raya ngan duet raya tak dapat di pisahkan kan? so apa kata tahun ni korang buat kelainan, keunikan serta keseronokan dengan mencipta 
SAMPUL DUET RAYA SENDIRI!

vah, vah, vah... 
best weh! yelakan bila kasi duet raya dengan sampul sendiri ni lagi bermakna.. lagi-lagi terpampang muka sendiri.. wah syokkk tuuu.. unik giler.. kasi kat orang kampung, mesti teruja giler! lagipun kalau sampul duit cantik-cantik ni dan unik, biasanya orang jarang nak buang.. habis kuat orang akan recycle buat salam kenduri.. kannnn...

azie punya dah siap!! yeay! korang punya bila lagi??? (^_^)


 mine!

 bahagian depan!

bahagian belakang!


BERMINAT???

yesss, azie ada buat perkhidmatan mencipta sampul duit raya ni.. 
caranya mudah sahaja dan harga haih tak payah cakap la.. cam biasa.. harga memang terbaik laaa.... harga termurah antara yang paling murah okaii...!!

nak taw,
 juz PM azie melalui fb azie atau en somi.. atau mesej melalui hp (012-6299393, 012-62399322) atau email ke aziesamad@gmail.com



NOTA TANGAN: bagi yang meniaga, salah satu cara promosi perniagaan korang.. (^_^)





2 comments:

  1. sampul raye pon bley tempah yer...huhu

    ReplyDelete
  2. smpul aya pn da advance skang... :)

    ReplyDelete