model?? hartis?? eh tak.. saya cuma designer cabuk.. (^_^)


sejak 2 3 menjak kebelakangan ramai pulak yang PM fb azie yang bertanyakan azie soalan-soalan yang boleh buat azie senyum kambeng.. =)) soalan-soalan berbaur kontroversi sket.. hakhakhak.. bajet femes leteww.. ngeh ngeh ngeh.. 

ingat tak berapa nak layan kalau soalan-soalan yang azie tiada jawapan untuk soalan tu.. tapi makin lama makin ramai pulak yang bertanya.. jadi nak taknak azie terpaksa jawab.. yola kan kalau tak jawab nanti kata azie ni sombong la, lupa kawan la, berlagak la.. adeiii.. 

sebenarnya azie sedikit segan kalau ada yang bertanya:

'akak ni model ke?'

'jadi model ni banyak income kan'

'boleh jadi talent i tak?'

'owh rupanya awak pun talent jugak'
adeiii.. yang tak tahan sehingga tersenyum kambeng gurun kurang bulu.. ada yang bertanya 'u ni artis ke?'

hartissssss????? adeiiiii.. 

seriusly azie memang segan hokei.. bukan buat ala-ala segan kucing macam dapat bunga ros merah sejambak dari en bf.. tapi ni sungguh segan tak hengat.. 

buat apa nak segan???

segan la wei.. dorang tanya ni macam nak perli je.. terasa mak taw.. yola kan mak ni budak hingusan yang selebet lagi comot terlampau.. boleh pulak dorang kata azie ni hartisss.. =p

bila azie tanya, nape kata cam azie ni model?? azie bukan model dan bukan hartisss.. azie biasa-biasa je.. *eceh.. berlagak suci itu perlu hokeiii.. (^_^)

dorang kata tengok dari gambar yang ribu-ribu lemon kat fb azie.. 

vah.. vah.. vah.. kelas noks! gambar mak macam model tuuuuu! hahaha.. takde la.. actually gambar-gambar azie kat fb tu semua gambar masa azie ada aktiviti luar.. maksudnya masa azie g jalan-jalan ngan en somi ke, jalan-jalan dengan kawan-kawan ke.. sebab tu la nampak cantik je.. yola kan.. nak g jenjalan mesti la cantik-cantik.. kalau selebet atau comot terlampau nanti en somi malu lak nak ngaku isteri.. huahuahua.. 

lagipun kadang-kadang azie selalu jadi mangsa lensa en somi.. en somi sekarang dalam proses mahu jadi pengkarya foto.. so mangsa terdekat adalah si isteri ni la.. kiranya azie cuma dijadikan bahan eksperimen en somi dalam berkarya.. padan la pulak bila si isteri ni memang pantang jumpa kamera!!! memang kami ditakdirkan untuk saling melengkapi la.. *eceh

ok tu part time azie nak gi jenjalan sebab tu azie pakai cantik konon macam model.. tapi hakikat sebenar yang korang mungkin tak taw dan mungkin korang tak perasan gambar selebet azie dalam fb, azie adalah azie seorang yang sangat simple dan comot.. serius.. wa tak tipu sama lo.. siap ada bukti lagi.. tak cayo moh ke fb mak yo..

azie ngaku azie memang pernah aktif jadi talent suatu tika dulu.. tapi itupun sekadar tempelan semata.. tak layak la nak jadi hebat-hebat ni..tapi semua tu da berlalu.. da jadi lipatan sejarah pun.. nak aktif-aktif macam dulu mungkin da bukan masanya.. buat masa ni azie memang tak nak fikir even ada yang mengoffer.. (^_^)

so hakikatnya azie bukan seorang model atau hartisss tapi azie seorang yang gila pantang nampak kamera depan mata!hahahaha


gambar A

 gambar B

ha korang cuba bezakan gambar di atas.. gambar A menunjuk seorang designer cabuk yang jadi hamba gaji tiap hujung bulan.. (^_^) dan gambar B menunjuk seorang model ternama yang menerima ribuan ringgit setiap job.. mana korang pilih? =p
azie pilih gambar A sebab itulah azie yang sebenar.. gambar B bukan tak benar cuma kurang benar.. (^_^)




NOTA TANGAN: azie suka comot.. sebab comot itu seni.. =))




3 comments:

  1. hahahah muka azie ada market la..sbb tu ramai yang bertanya:-)

    ReplyDelete