pencarian model tudung ESM..


pepagi bila cek email, azie senyum sorang-sorang.. tak sangka sebenarnya dalam 1 email dan kandungannya seperti di atas.. ya! siapa yang tak suka, siapa yang tak bangga bila dipilih menjadi salah seorang peserta pencarian model.. eh model ke.. adeiii.. model la kalau dia da tulis macam tu kan.. :p *malu nak sebut word model

model sebuah agensi modeling tersohor.. erm.. siapa dikalangan talent-talent yang tak kenal EMPAYAR SITI MURNI?? sebut ESM je semua da rasa teruja dan tabikk spring kat agensi tu.. memang terbaikk.. semua talent yang serius dalam bidang modeling berebut-rebut amik peluang di ESM.. =))

tapi tentang ini sebenarnya azie tiada keyakinan yang tinggi nak jadi model.. tak pernah terfikir pun.. kalau korang tengok gambar-gambar azie posing ala-ala model tak bertauliah tu, itu hanya sekadar model sesukahati yang mana azie memang suka begambar dan en somi azie memang suka amik gambar.. :D




NOTA TANGAN: aku yang renek.. (^_^)




1 comment:

  1. tahniah
    teringin gak jd model tp tak tau mcm ne...

    ReplyDelete