public program BE Y.E.Sbuat julung julung kalinya diadakan public program azie di kl!
jika sebelum ini menerima jemputan di luar kl, tapi kali ini azie dan team mengadakannya di kl.. 

alhamdulillah sambutan amat menggalakkan! 
target peserta tepat sasarannya! 

sebenarnya kami (team be Y.E.S) ini mendapat dugaan saat akhir apabila membuat penukaran tempat dan tarikh seminggu sebelum event berlangsung dan sehari sebelum azie outstation. perubahan itu terpaksa dilakukan atas sebab sebab yang tidak dapat dielakkan

maka segala persiapan juga adalah disaat akhir.. tetapi rezeki dan perancangan Allah itu maha tepat. walau diuji dan diduga, usaha dan teamwork kami membuahkan hasil apabila segala yang dirancang saat itu berakhir dengan kejayaan, kepuasan dan keseronokan peserta serta terukir senyuman semua tenaga penggerak! syukur!

peserta dari jauh (JB, n9) juga hadir memberi sokongan padu dalam program ini.. best best best!

pada program ini, selain menyampaikan ilmu dalam suasana santai, fun dan bertenaga, kami juga menyediakan booth booth jualan untuk peserta mendapatkan sesuatu yang istimewa daripada kami!

konsep yang dibawa oleh kami adalah di mana peserta datang dengan kosong, balik dengan senyuman serta jati diri mahu berubah ke arah menjadi wanita cantik berkeyakinan tinggi!

pasti pulang dengan azam yang tinggi dan perubahan yang nyata! 
itu pasti!

feedback amat memberangsangkan sehingga ramai peserta yang kata masa agak singkat serta mahu kami mengadakannya lagi! alhamdulillah sekarang kami sedang merangka untuk next event.. inshaAllah!

 
NOTA TANGAN : seronok tengok orang lain gembiraNo comments:

Post a Comment